Konseptkunst Markus

Det jeg har jobbet med siden sist er å lage alle buttons som trengs til spillet, titler på forskjellige sider som; highscore, gameover og info. Jeg har også laget ikoner til forskjellige pickups, liv og timer.

Jeg samlet også de fleste fargene som har blitt brukt i spillet for å lage en fargepallett. Det gir meg en god oversikt over hvordan fargene passer sammen og et helhetlig bilde av fargetoner brukt i spillet.

Over er de 5 ikonene som brukes i spillet. Fra venstre til høyre; Blader plukket opp, Blomster vokst, Poeng, Timer og liv.

Jeg har også gjort ferdig teksturene til kuben og bladene som Spilleren skal samle. Teksturen ser slik ut:

Fargene brukt her er de samme som er på logoen til spillet. Jeg valgte å holde det enkelt ettersom mye av teksturen ikke synes på grunn av gangene Markus beveger seg rundt i.

Nå når spillet begynner å bli ferdig gjennstår bare småting som skal legges til. Det meste av Art assets er på plass, samt lyd og funksjoner. Resterende ting som skal lages er rulletekst til spillet og div art til hjemmesiden som skal leveres med prosjektet.
Én kommentar

Susanne ♥

01.12.2013 kl.15:29

For en superfin blogg du har :) stå på videre! Sjekk gjerne ut bloggen min om du får tid! Ha en nydelig 1. advent videre <3

Skriv en ny kommentar

Susanne

Susanne

22, Grimstad

Studerer Virtuell kunst og design på Høgskolen i Hedemark. www.zeroraver.deviantart.com

Kategorier

Arkiv

hits